3FM nieuws

BLØF viert 20-jarig bestaan met gratis single

  1. Nieuwschevron right
  2. BLØF viert 20-jarig bestaan met gratis single

De mannen van de Zeeuwse band BLØF delen uit. Ze geven hun nieuwe single 'Later Als Ik Groter Ben' gratis weg als download.

BLØF bestaat 20 jaar en de band laat dit jubileum niet zo maar voorbij gaan. De mannen vieren het met een concert in de nieuwe zaal Ziggo Dome in Amsterdam. Dat is later dit jaar, op 3 november 2012, maar ook deze week is het al feest. De biografie Hier verschijnt en ze geven hun nieuwe single 'Later Als Ik Groter Ben' weg.

BLØF-biografie Hier

Zaterdag verschijnt de biografie Hier. Het boek vertelt het intieme verhaal van de band. Hier verschijnt als regulier boek en het is binnenkort digitaal te downloaden als e-book. Daarmee is BLØF de eerste band die zijn biografie digitaal uitgeeft. Er verschijnt ook een gratis iPhone-app waarmee extra interactief audio en video-materiaal te bekijken is wanneer je vanuit de app een 'marker' in het boek scant.

Gratis single 'Later als ik Groter Ben'

BLØF deelt ook uit op zijn verjaardag. Als bedankje aan alle fans, is de nieuwe single 'Later Als Ik Groter Ben' vanaf vandaag (20 april 2012) gratis te downloaden via iTunes!

Ster advertentie
Ster advertentie