3FM nieuws

Muse in juni 2013 opnieuw naar Amsterdam

  1. Nieuwschevron right
  2. Muse in juni 2013 opnieuw naar Amsterdam

De Britse rockers hebben zojuist (16 november) bevestigd dat ze in juni 2013 opnieuw naar Nederland komen voor een show in de Amsterdam Arena.

Muse staat eind van dit jaar, op 17 december 2012, in de Ziggo Dome Amsterdam. Dit concert is volledig uitverkocht, maar het goed nieuws is dat de mannen alweer een nieuwe show in Nederland hebben aangekondigd.

Muse op 4 juni 2013 live in Amsterdam

Het rocktrio staat 4 juni 2013 opnieuw in Amsterdam. Ze nemen die dag de Amsterdam Arena over, voor wat gegarandeerd een spectaculaire show zal worden. De kaartverkoop voor het concert, dat onderdeel is van hun The 2nd Law World Tour, begint volgende week vrijdag 23 november om 10.00 uur via de officiële voorverkoopkanalen.

The 2nd Law

Het nieuwste album van Muse, The 2nd Law, ligt sinds september in de winkels. De band had al twee 3FM Megahits te pakken met 'Survival' en 'Madness', voor het album eind september ook nog eens 3FM Album van de Week werd.

Muse live

Muse staat bekend om zijn oogverblindende indrukwekkende live-shows. Deze zomer riepen de lezers van het Britse NME Muse uit tot 'most exiting live act' aller tijden. Daarbij versloegen ze The Strokes en The Killers. Dat belooft heel veel goeds voor de twee shows die de mannen in Nederland geven.

Ster advertentie
Ster advertentie