3FM nieuws

Deze muzikanten zijn 'very superstitious'

  1. Nieuwschevron right
  2. Deze muzikanten zijn 'very superstitious'

Een beetje bijgeloof kan nooit kwaad, maar om nou echt deze dingen te doen voor een optreden... Beetje gek.

Foo Fighters houden wel van een glaasje

Altijd al afgevraagd wat de mannen van Foo Fighters voor een optreden doen? Dave Grohl vertelt het graag! "Sommige bands bidden tot God om de beste show ooit te spelen. Sommige bands knuffelen elkaar en roepen "Go team!". Wij luisteren naar Off The Wall van Michael Jackson en drinken Jägerbombs." Iets wat hij bevestigt tijdens een show in Washington waar hij naast een gitaarsolo ook nog even wat Jägers achterover slaat. Heel rock and roll, jongens!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pink 'pakt' het iets anders aan

Pink houdt er wel een heel vreemd rituaal aan over. Vlak voor het begin van haar shows roept ze haar beste vriendin, die altijd meegaat, bij zich om haar borsten even goed vast te pakken. Prima, whatever works for you Pink!

Lekker sporten met Weezer!

De mannen van Weezer zijn sportiever aangelegd dan je denkt. Vlak voor een concert pakken ze er, jawel, een heuse frisbee bij. Lekker ontspannend en goed om je alvast een beetje op te warmen. Ze zijn er aardig goed in geworden. Vooral drummer Patrick Wilson. Wij krijgen er een beetje John Coffey-flashbacks van!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ariana Grande en donuts

Ken je het donut-debacle van Ariana Grande nog, toen ze met haar lover in een bakkerwsinkel stond? Had ze de donut nou wél of niet gelikt? Joost mag het weten... Maar het is nu eindelijk duidelijk waarom ze haar tong niet in bedwang kon houden. Voor elk optreden eet Ariana standaard een chocoladedonut om te ontstressen. Dat arme kind kon gewoon de spanning even niet meer aan.

Sasha 'Adele' Fierce

Dat Adele 'crazy in love' is met Beyoncé is duidelijk. Maar dat het zover gaat, wisten wij ook niet. Het blijkt dus dat Adele een alter-ego heeft aangemaakt genaamd 'Sacha Carter'. Natuurlijk geïnspireerd op Beyoncé's Sasha Fierce. Zij wordt vaak vlak voor concerten uit de kast getrokken zodat Adele zich fabulous genoeg voelt om zonder zenuwen het podium op te gaan. Snappen wij volledig!

Keep on dancing Taylor!

Wat Taylor Swift vlak voor een concert doet was ons nooit duidelijk. Tot een fan haar vorig jaar betrapte. Net voordat ze het podium op moet, gaat Taylor even helemaal los en haalt ze haar beste dancemoves uit de kast. Super schattig! Dancing off those nerves!

Taylor dancing before hitting the stage. Benefits of sitting to the side of the stage. #TaylorSwift #1989worldtour

Een video die is geplaatst door Rhiannon Marcinek (@rhimarcinek) op 30 Mei 2015 om 9:54 PDT

Gatsie... Selena Gomez

Dit is misschien de minst smakelijk van allemaal. Donuts en Jägerbombs kunnen we nog wel begrijpen, maar Selena Gomez drinkt voor haar concerten standaard olijfolie... Waarom? Nou, dat is een hele goeie! Blijkbaar smeert het de keel lekker en is het inmiddels zo'n ritueel geworden dat ze niet meer zonder kan.

Ster advertentie
Ster advertentie