3FM nieuws

Er is een nieuwe boyband in town: Chris Martin, Beck & Red Hot Chili Peppers!

  1. Nieuwschevron right
  2. Er is een nieuwe boyband in town: Chris Martin, Beck & Red Hot Chili Peppers!

De pop- en rocksterren verzamelden hun krachten en traden for one night only samen op als een nieuwe supergroep. Ze coverden onder andere tracks van Bruce Springsteen en Twenty One Pilots en lieten zelfs Chris Martins kids een stukje meezingen!

(Foto: Ben Houdijk)

Coldplay's Chris Martin, Beck en Chad Smith van de Red Hot Chili Peppers stonden afgelopen weekend met z'n allen op één podium voor het goede doel. Een redelijk random combinatie, maar het werkte verdomd goed!

Van Pink Floyd en Springsteen naar Twenty One Pilots en Ariana Grande

Er werd een flink lijstje aan classics uit de kast getrokken. Zo coverde de groep nummers van Bruce Springsteen ('My Hometown'), Pink Floyd ('Comfortably Numb'), The Beach Boys ('Surfin' USA') en Beck ('Where It's At').

Gelukkig kwam er ook nog wat muziek uit dit decennium langs: 'House Of Gold' van Twenty One Pilots en 'Just A Little Bit Of Your Heart' van Ariana Grande. Deze nummers namen Chris Martin en zijn twee kids voor hun rekening!

Chris Martin en Moses coveren 'House Of Gold' van Twenty One Pilots

Chris Martins zoon Moses blijkt de stembanden van zijn vader te hebben. Hij werd erbij gehaald en zong het nummer van A tot Z. Dat deed 'ie best netjes als tienjarig jochie!

Chris Martin en Apple coveren 'Just A Little Bit Of Your Heart' van Ariana Grande

Ook de andere Martin-telg mocht het podium op: dochter Apple zong een nummer van Ariana Grande terwijl Chris haar begeleidde op de piano.

Kijk terug: video's van alle andere covers

Chad Smith plaatste een filmpje van de Beach Boys-cover online en refereerde ernaar als 'my new boyband'. Dit mogen ze vaker doen!

My new boy band

Een video die is geplaatst door Chad Smith (@chadsmithofficial) op 23 Okt 2016 om 12:43 PDT


Ook Bruce Springsteens 'My Hometown' kwam langs in de set.


En Springsteen werd dan weer opgevolgd door 'Comfortably Numb' van Pink Floyd.

Ster advertentie
Ster advertentie