3FM nieuws

A Silent Express alsnog support van Duran Duran

  1. Nieuwschevron right
  2. A Silent Express alsnog support van Duran Duran

Na teleurstelling verzorgt A Silent Express alsnog het voorprogramma van Duran Duran. En dat tijdens vier shows in Duitsland.

Voormalig 3FM Serious Talent A Silent Express zag zijn rol als support-act van het Duran Duran-concert in Den Haag tot twee keer toe aan zijn neus voorbij gaan. Wegens stemproblemen van Duran Duran-zanger Simon Le Bon werd de show van juni verplaatst naar september om vervolgens helemaal gecancelled te worden.

A Silent Express was enorm teleurgesteld

De mannen van A Silent Express waren enorm teleurgesteld, aldus zanger Rik Annema op de site van 8 Ball Music. De Friese band heeft zich altijd laten inspireren door Duran Duran. Zowel op muzikaal gebied als op het gebied van uitstraling.

A Silent Express support Duran Duran in Duitsland

Gelukkig is deze teleurstelling omgezet in een droom die uitkomt. Platenmaatschappij 8 Ball Music maakte maandag (28 november) bekend dat A Silent Express alsnog als support van Duran Duran optreedt. En dat tijdens zijn tour in Duitsland waarmee de mannen van A Silent Express in januari 2012 zijn te bewonderen in München, Leipzig, Dortmund en Berlijn.

A Silent Express is door het dolle

Zanger Rik geeft aan dat hij nauwelijks kan geloven dat A Silent Express het voorprogramma verzorgt van maar liefst vier Duran Duran-concerten in Duitsland. Sinds de heren in het voorjaar van 2011 hun debuutalbum Now! in het buurland uitbrachten, zijn ze hard aan het werk om daar een stevige voet aan de grond te zetten. Maar ondanks deze shows daar positief aan bijdragen, zijn de Friezen vooral blij dat ze erkenning krijgen van één van hun grootste voorbeelden. Een mooier compliment bestaat niet.

>> Duran Duran tour afgezegd

Ster advertentie
Ster advertentie