3FM nieuws

Scarlett Johanssons nieuwe zangcarriere

  1. Nieuwschevron right
  2. Scarlett Johanssons nieuwe zangcarriere
Scarlett Johansson heeft al eerder een single opgenomen- met matig succes- en nu heeft ze een heel album volgezongen. Als dat maar goed gaat!

Samen met Pete Yorn heeft Scarlett Johansson a la Serge Gainsbourg en Brigit Bardot hijgerig een album volgezongen. Het album komt uit in september, maar is al in 2006 opgenomen. Dat is twee jaar voor dat ze haar eigen single- een cover van Tom Waits- had uitgebracht. En echt succesvol kon je het nummer niet noemen. Nu rijst de vraag of Scarlett deze carriereswitch moet doorzetten.

Voorgeschiedenis

Er zijn genoeg acteurs die een uitstapje naar de muziekwereld hebben gewaagd: herinner je Georgina Verbaan nog met het exotische 'Yo Quiero bailar', Katja Schuurman met het levenswijze' Wereldmeid', enTim Immers - met roze zonnebril- zong het vrolijke 'Liever dan Lief'.

Kate Winslet

Maar ook internationaal is het een trend: Kate Winslet had het toch wat ongemakkelijke 'What If'. Of deze acteurs zich ook nog steeds zangers noemen, is de vraag. Het wordt hen in ieder geval sterk afgeraden.

Maar er zijn ook succescolle overstappen gemaakt. Zo is Juliette Lewis onderhand toch een echte rockster! En kan Johnny Depp blijkbaar echt lekker op een gitaartje pingelen.

Wat vind jij: Moet Scarlett dit experiment doorzetten? En weet jij nog - wel of niet tenenkrommende- singles van acteurs?

Luister eerst zelf naar Scarletts nummertjes.

>> luister hier naar de eerste single van het album

>> en kijk hier naar haar eerste experiment

Ster advertentie
Ster advertentie