3FM nieuws

Kraantje Pappie in 3VOOR12 Radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Kraantje Pappie in 3VOOR12 Radio

Kraantje Pappie komt in 3VOOR12 Radio vanavond. Optredend en wel!

Kraantje Pappie is overal! En vanavond gelukkig ook bij Roosmarijn in 3VOOR12 Radio. En het toffe is, is dat hij er niet alleen is, maar ook nog eens gaat optreden.

Kraantje Pappie

Kraantje Pappie, wonend in en werkend vanuit Groningen, is sinds een aantal jaren hard bezig zichzelf omhoog te takelen naar het hoogste platform van rappend Nederland. Na het ontdekken van hiphop muziek via Run-DMC en Bodycount en het zelf experimenteren met rappen, werd in 2008 de eerste stap omhoog gezet met de release van zijn Clubvoer Mixtape, inclusief een uitverkochte release party in Simplon.

Crane

Op 20 januari komt zijn zijn langverwachte officiële debuut. De plaat ‘Crane’ is af en is volledig geproduceerd door het Drum-n-Bass collectief Noisia. Kraantje Pappie/Noisia is een gouden combinatie, dit blijkt uit een succesvol en lovend ontvangen optreden tijdens Lowlands 2011: 3VOOR12 bekroonde het met een 8. En evenzo succesvolle shows op de UITmarkt van Amsterdam en Nijmegen. Vanaf oktober maakt Kraantje Pappie samen met Jiggy Djé de Nederlandse en Belgische podia onveilig tijdens hun gezamenlijke clubtour.

Ster advertentie
Ster advertentie