3FM nieuws

Yes! Er komt een Big Bang Theory spin-off over de jonge Sheldon Cooper

  1. Nieuwschevron right
  2. Yes! Er komt een Big Bang Theory spin-off over de jonge Sheldon Cooper

Eindelijk zijn de geruchten door de productiemaatschappij bevestigd: Er komt een spin-off die volledig draait om de jonge jaren van Sheldon Cooper, onze favo nerd of all time.

The Big Bang Theory is één van de langstlopende en best bekeken comedyseries van dit moment. De hoofdrolspelers krijgen zo'n 1 miljoen dollar per aflevering en zitten nu middenin seizoen tien. De shining star van deze show? Zonder twijfel: Sheldon Cooper!

Dus als er een spin-off zou komen van de serie, kon 'ie maar over één personage gaan. Jim Parsons — de acteur die de glansrol van Sheldon vertolkt — wordt de voice over van de nieuwe serie die al in het nieuwe televisieseizoen van start moet gaan. Da's dus al ergens in de herfst!

Het verhaal

Voordat Sheldon naar de west coast vetrok en samen ging hokken met Leonard woonde hij in een klein plaatsje in Texas. De serie zal zich dan ook daar afspelen en volgt zijn tienerjaren op de middelbare school.

Iain Armitage

De hoofdrol is weggelegd voor de acht-jarige Iain die je misschien wel kent van de serie 'Big Little Lies'.

Iain Armitage die de jonge Sheldon Cooper gaat spelen

Waarom is Sheldon Cooper zo'n fantastisch karakter?

Because there's a little bit of Sheldon in all of us! Is het niet zijn ergernis aan domme mensen dan is het wel zijn smetvrees, liefde voor striphelden of intense angst voor sociaal contact.

Hier wat gifjes om 't nader toe te liggen

Hoe de serie gaat heten? Little bang theory, small bang, tiny bang? Geen idee... Daar moeten ze nog maar effe wat op verzinnen.

Meer 3FM en series?

>> Alles over Stranger Things seizoen 2
>> Ed Sheeran krijgt een rol in Game of Thrones
>> Check hier de teaser van een nieuw seizoen Game Of Thrones

Ster advertentie
Ster advertentie