3FM nieuws

Sue the Night brengt limited edition plaat uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Sue the Night brengt limited edition plaat uit

De single 'Fool's Gold' is nog niet uit, maar wordt wél al gereleased op handgesneden vinyl!

3FM Serious Talent Sue the Night brengt een exclusieve pre-release van haar nog te komen single 'Fool's Gold' uit op handgesneden vinyl. Dit doet zij in samenwerking met platenzaak Vinylify, die haar de kans bood om haar muziek op vinyl uit te brengen.

Limited edition

Sue the Night is één van de tien gelukkige artiesten die haar muziek op vinyl mocht uitbrengen bij platenzaak Vinylify. Dit is ter gelegenheid van Record Store Day, die op zaterdag 18 april door heel Nederland plaatsvond.

"We zijn echte vinyl-liefhebbers; ons debuutalbum MOSAIC hebben we dan ook uitgebracht op 180 grams wit 'marmer' vinyl en een limited edition handgesneden EP is dan een te gekke kans!" - Suus de Groot a.k.a. Sue the Night

Op de B-kant staat de track 'The Great Bear', die net als 'Fool's Gold' ook afkomstig is van het debuutalbum Mosaic. Ook 3FM Serious Talent David Benjamin en Close Up zijn door Vinylify geselecteerd om hun muziek op vinyl uit te brengen.

De single 'Fool's Gold' komt pas officieel op 20 mei uit. De limited edition plaat wordt voor de liefhebbers wel al geveild via Marktplaats.

Ster advertentie
Ster advertentie