3FM nieuws

Ali B doet 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' live

  1. Nieuwschevron right
  2. Ali B doet 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' live

Ali B bracht vrijdag 22 mei heel Nederland in tranen met zijn emotionele liedje 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn', dat hij live zong in De Wereld Draait Door. Dinsdagochtend 16 juni deed hij 'm weer, dit keer live bij Giel op De Speelplaats!

Ali B schreef een liedje voor zijn kindjes. Over dat hij ze stiekem al mist, terwijl ze er nog zijn. Al voor het zingen van het nummer in DWDD schoot Ali helemaal vol. De video ging het hele internet over, duizenden mensen reageerden geëmotioneerd op het nummer. Ali had overduidelijk een gevoelige snaar geraakt.

Live @ Giel

Ali B maakte 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn' samen met Ruben Annink, de finalist uit het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Ali was niet van plan het nummer uit te brengen, maar besloot het bij DWDD toch te zingen. Het werd dus tóch een hit, en dinsdagochtend 16 juni deed hij het nummer live bij Giel. Ook liet hij een paar nieuwe nummers horen, en deden zijn vrienden Ruben en Julius een lekkere cover van Major Lazers 'Lean On'.

Ali-B en Ruben Annink - 'Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn'

Ali-B en Glen Faria - 'Wanneer Gaan We Weer Naar Huis'

Ali-B en Mafe - 'Een Kleine Hint'

Ruben en Julius - 'Lean On' (Major Lazer cover)

Ster advertentie
Ster advertentie