3FM nieuws

Rigby, Milkbar en Sunday Sun treden op tijdens Dag van de Vrede

  1. Nieuwschevron right
  2. Rigby, Milkbar en Sunday Sun treden op tijdens Dag van de Vrede

3FM Serious Talent bands Rigby, Milkbar en Sunday Sun spelen zaterdag 21 september 2013 op de eerste editie van The Hague Peace Day in Den Haag.

Voorafgaand aan het grote Peace One Day Celebration avondconcert, spelen Rigby, Milkbar en Sunday Sun op de Grote Markt in Den Haag. Deze eerste editie van The Hague Peace Day is op zaterdag 21 september 2013.

Voorprogramma

The Hague Peace Day is een nieuw jaarlijks evenement op Internationale Dag van de Vrede. Overdag treden de drie 3FM Serious Talent bands op. De leden van Rigby, Milkbar en Sunday Sun zijn het voorprogramma van een groter feest 's avonds.

Avondconcert met Natasha Bedingfield

Op de avond van 21 september treden onder ander Natasha Bedingfield en Paul van Dyk op in de tuin van het Vredespaleis. De concerten op de Grote Markt zijn gratis te bezoeken, maar voor een plaatsje in de tuin moet je een kaartje kopen.

Milkbar gekozen tot SuperCrazyTurboHit

Alle drie de bands zijn uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Dit jaar kreeg het nummer 'I'm A Soldier' van Milkbar de titel SuperCrazyTurboTopHit van Coen en Sander en liet Rigby in ditzelfde jaar hun nieuwe single 'Lighter' horen bij Giel. Ook Sunday Sun is lekker bezig met een nieuw album dat onderweg is.

Ster advertentie
Ster advertentie