3FM nieuws

Serious Talent opnames

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent opnames

Kom maandag kijken naar wat voor podiumbeesten Elske de Wall, Want Want en Mad Trist zijn. Serious Talents on stage

Elke twee maanden worden er vier bandjes uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Die bandjes krijgen airplay op 3FM, en komen langs in de studio. Serious Talent is eigenlijk een springplank naar roem, sex, drugs en Rock 'n Roll.

Opnames

Uiteraard moeten de Serious Talents ook hun podiumprestaties laten zien, want dat is van belang, wil je het maken als muzikant tegenwoordig. En dat doen ze in de Starsound Studio in Utrecht. De bands spelen daar twee nummertjes en worden opgenomen. Rudy McKay neemt een interview af om tot de kern van de band te komen.

>> kijk naar eerdere opnames, met pareltjes ertussen!

Elske de Wall, Mad Trist en Want Want

En op 1 maart is het weer tijd voor nieuwe opnames. Serious Talents Elske de Wall, Mad Trist en Want Want blijken podiumtijgers! En jij kunt erbij zijn, gratis, voor nop!

Zorg dat je op 1 maart om 19.00 uur aanwezig bent in de Starsound Studio

Ben jij ook Serious Talent?

De Serious Talent springplank heeft al enkele grote namen gelanceerd. Denk aan Destine, Giovanca, Miss Montreal, Go Back To The Zoo en Caro Emerald.

Maar Serious Talent wordt je niet zomaar. Je moet in ieder geval één geweldig liedje hebben en je moet de weg weten naar ongekendtalent.nl. Toni Peroni is het hoofd van de Starsound Studio. Hij vraagt aan Mr. Serious Talent himself , Tijs van Liemt, hoe je nou precies Serious Talent wordt. Zie het hier.

Ster advertentie
Ster advertentie