3FM nieuws

Giel draait nieuwe en laatste single Acda en de Munnik

  1. Nieuwschevron right
  2. Giel draait nieuwe en laatste single Acda en de Munnik

Giel draaide donderdag 3 april als laatste plaat het nummer 'Samen', de laatste single van Acda en de Munnik.

Acda en De Munnik hebben hun laatste single uitgebracht. Het duo liet begin maart in De Wereld Draait Door weten dat ze na bijna twintig jaar gaan stoppen met Acda en de Munnik. Voor de animatiefilm Pim & Pom, Het Grote Avontuur zingen zij de titelsong 'Samen' en dit is ook meteen de laatste single van het duo. Giel draaide de plaat dinsdag 3 april als laatste plaat.

Acda en de Munnik in het Vondelpark

Thomas Acda en Paul de Munnik hebben maandag 31 maart via hun Facebookpagina aangekondigd op 24 augustus hun afscheidstournee te starten met een gratis optreden in het Vondelpark te Amsterdam. Het evenement is razendpopulair op Facebook: er hebben zich inmiddels al meer dan 30.000 mensen aangemeld op Facebook. Hoe dat allemaal in het Vondelpark Openluchttheater gaat passen is nog de vraag, want daar is maar plek voor 4.000 bezoekers.

Pim & Pom, Het Grote Avontuur

Pim & Pom, Het Grote Avontuur is gebaseerd op het artwork van illustratrice Fiep Westendorp (bekend van Jip en Janneke, Pluk van de Petteflet) en de karakters van Mies Bouhuys. Onder andere Georgina Verbaan, Tjitske Reidinga, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Jerusa en Peter Paul Muller zijn in de animatiefilm te horen als stemacteurs. Check hier ook alvast de trailer van Pim & Pom, Het Grote Avontuur.

Ster advertentie
Ster advertentie