3FM nieuws

Top-X: de verleiding van vreemdgaan

  1. Nieuwschevron right
  2. Top-X: de verleiding van vreemdgaan


Vreemdgaan of een beetje polygamie kan best, toch? Top-X testte alles rondom polygamie en vreemdgaan onder jongeren.

DJ nummer één is alweer toe aan zijn tweede kindje, DJ twee woont samen met zijn jonge scharrel en zelfs Sander Lantinga, bad boy van de Nederlandse radio, is sinds kort verloofd met zijn vriendinnetje. Maar niet iedereen is zo'n role model als 'onze jongens'.

Polygamie is hot?

Daarom zakte onze broek ook op onze knieën toen we hoorden dat polygamie hot is tegenwoordig. Shocking! Het jongerenpanel van EénVandaag wil weten wat jij ervan vindt. Vreemdgaan, flirten, polygamie, verleiding, Top-X nam al deze onderwerpen bij jongeren onder de loep.

*Tromgeroffel*, de uitslag

De helft van de jongeren is wel eens in de verleiding geweest om vreemd te gaan en bijna dertig procent ging daar ongegeneerd op in! Van alle jongeren ging 28 procent in zijn relatie ooit de fout in. Het merendeel zoende met een ander; een derde van hen had seks. Jongens zijn iets vaker in de verleiding om vreemd te gaan dan meisjes.

Er is hoop

Schokkende cijfers, toch? Gelukkig gelooft het grootste deel van de jongeren wel in liefde voor het leven. Op den duur ziet het grootste deel van de ondervraagden een huwelijk ook wel zitten.

Het zijn lang niet alle conclusies, maar zeker een aantal opmerkelijke! Kijk voor meer info op de site van Top-X!

>> Naar de site van Top-X

Ster advertentie
Ster advertentie