3FM nieuws

LowLife naar Lowlands

  1. Nieuwschevron right
  2. LowLife naar Lowlands
LowLife did it! De vriendinnen namen allemaal de telefoon op met AlphaBravoCharlie. Zij gaan met hun Friends naar Lowlands

Deze week staat 3FM in het teken van Lowlands, met je Friends naar Lowlands welteverstaan. Als vriendengroep van 5 kun je je opgeven via 3fm.nl/lowlands en als je daar 3FM weet te overtuigen dat jullie echt naar Lowlands MOETEN, kan het zomaar zijn dat jullie worden gebeld door zo'n leuke 3FM DJ. Maar dan moeten jullie wel allemaal opnemen met AlphaBravoCharlie. En alleen dan mag jij met je Friends naar Lowlands. Blijf scherp, want je kunt de hele week door gebeld worden. Het is dus niet niets; je meot er wel wat voor doen.

>> Lees meer over Met Je Friends Naar Lowlands

Fraude

Zaterdag ging de actie van start, maar het hele weekend waren er geen winnaars. Wel pikte Annemieke er een stelletje fraudeurs uit.

>> luister

LowLife naar Lowlands

Maar op maandag kon Paul Rabbering de eerste vriendengroep 'LowLife' naar Lowlands sturen. LowLife komt uit de Achterhoek en daar is helemaal NIETS te doen. En de vriendinnengroep bestaat uit een stel jonge dingen en die juist wel behoefte aan wat spanning.

Luister hier naar het kippenhok, waar Paul in terecht kwam.

Ster advertentie
Ster advertentie