Coen en Sanders DJ Cookout
- Nieuws
- Coen en Sanders DJ Cookout
2012 begint smakelijk bij Coen en Sander. Ze schakelen DJ's in om voor hen te koken en Bart Arens bijt het spits af met spareribs
Messensets, schorten en pannenlappen slingeren door het keukentje van 3FM. Coen en Sander hebben tijdens het wekelijkse DJ-overleg Bart Arens weten te strikken om spareribs voor hen te komen maken op vrijdagmiddag. Je zou het op het eerste gezicht niet zeggen, maar Bart is een ware keukenprins!
Coen en Sander Cookout
Dit culinaire initiatief lijkt een gevoelige snaar geraakt te hebben, want tijdens de bereiding van de spareribs, kregen Coen en Sander al aanmeldingen van andere 3FM DJ's die hun specialiteit ook wel eens willen komen bereiden voor de mannen.
Waar dit heen gaat, geen idee, maar het belooft een smakelijk 2012 te worden! De vraag is nu of Sander ook zijn befaamde kippetje gaat bereiden.
Het recept van Barts spareribs
Die ribbetjes van Bart Arens ruik je door het hele pand. Het geheime ingrediënt: gember! En voorkoken is ook belangrijk, zodat het vlees van de botjes valt. Wil je Barts Bones verslinden?
>> Lees hier hoe je ze klaarmaakt. De spareribs dan...
Het recept van Timurs Spaghetti Aglio Olio
Koken zit hem in zijn bloed. Althans, zijn bloed wil nog weleens koken als er een vieze pasta voor zijn neus verschijnt. Vandaar dat Timur aanbood om voor Coen en Sander een smakelijke, vegetarische pasta te maken.
>> Lees hier hoe je Timurs Spaghetti Aglio Olio maakt
De Boerenkool met gehaktballen van Paul Rabbering
Dat je voor zoiets eenvoudigs als boerenkool met gehaktballen toch nog een geheim ingredient nodig kunt hebben, bewees Paul Rabbering. Hij prakte gehakt met een uitje, peper en zout en voegde daar nog een paar kruiden en specerijen aan toe, die hij niet prijs wilde geven.