3FM nieuws

Programma EuroSonic Noorderslag compleet

  1. Nieuwschevron right
  2. Programma EuroSonic Noorderslag compleet
De organisatie van EuroSonic Noorderslag heeft flink doorgebikkeld tijdens de feestdagen, maar dan is het programma ook rond.
In recordtempo vlogen de tickets voor EuroSonic Noorderslag de winkels uit. De acts die bekend waren, waren dan ook niet de minste en zeker een reden om richting Groningen te komen op 14, 15 en 16 januari. Tijdens de kerstdagen heeft de organisatie het complete programma rondgebeid.

Te veel om op te noemen

Er zijn leuke Nederlandse acts toegevoegd aan de line-up van EuroSonic. Wat dacht je van C-Mon & Kypski, Wouter Hamel of De Staat? Maar da's nog lang niet alles, want er staan ook intenationale topacts op EuroSonic en Noorderslag staat bomvol geweldige livekanonnen.

Wie, waar, wanneer?

Wie er waar wanneer op het podium staat is dus helemaal bekend. Op de site van het festival is alles terug te vinden, incluus info over álle artiesten en een mooi blokkenschema.

Geen tickets? Wel album!

Ben jij helaas een van de ongelukkigen die geen kaartje heeft kunnen bemachtigen, maar wil je wel van de muziek van het festival genieten? Geen probleem, want de CD van EuroSonic Noorderslag is deze week de 3FM Week-CD. Je kunt hem dus winnen!

>> Win de CD van EuroSonic Noorderslag
>> Bekijk het blokkenschema
>> Meer info op de site van EuroSonic Noorderslag
Ster advertentie
Ster advertentie