3FM nieuws

Passenger op 7 oktober in de HMH

  1. Nieuwschevron right
  2. Passenger op 7 oktober in de HMH

De Britse singer-songwriter Passenger komt op 7 oktober naar de Amsterdamse Heineken Music Hall.

De eenmansband Passenger heeft maandag 14 april zijn Europese tour aangekondigd, waarbij ook een bezoekje aan de Amsterdamse Heineken Music Hall op 7 oktober op het programma staat.

Passenger kondigt nieuwe single aan

Passenger kondigde maandag 14 april via Facebook de release van zijn nieuwe single 'Heart's On Fire' aan. Het nummer is afkomstig van het zesde studioalbum Whispers dat 6 juni verschijnt. Volgens de zanger is het nog te verschijnen album zijn vrolijkste album tot nu toe. "It's quite cinematic. There are lots of big stories and big ideas. There are also some sombre moments about loneliness and death but, hey, it wouldn't be a Passenger album without those. Mostly though, it's a really positive album," legt Mike Rosenberg uit. Giel draaide 'Heart's On Fire' maandagochtend 14 april als Laatste Plaat.

Passenger

Passenger is de artiestennaam van de Britse singer-songwriter Mike Rosenberg. Jarenlang reisde de zanger, die in eerste instantie met vier anderen de band Passenger vormde, als straatmuzikant de wereld rond. Zijn eerste vier albums financierde hij met het geld dat hij verdiende als straatmuzikant. Hij vertrok in 2009 naar Australië waar zijn laatste album All The Little Lights tot stand kwam. Het album bereikte in vele landen de top tien status. Zijn grote doorbraak kwam met de single 'Let Her Go' waarmee hij in 20 landen de nummer-1 positie bereikte en meer dan 222 miljoen views op YouTube behaalde.

De kaartverkoop start vrijdag 25 april om 9.00 uur via de bekende verkoopkanalen.

Ster advertentie
Ster advertentie