3FM nieuws

Guns ’N Roses haalt FBI erbij

  1. Nieuwschevron right
  2. Guns ’N Roses haalt FBI erbij
Website lekt nieuw materiaal en Guns 'N Roses is niet blij en haalt de FBI erbij.
Gelekt
Het heeft even geduurd (meer dan 10 jaar) maar eindelijk is het langverwachte album Chinese Democracy van Guns ’n Roses af. Een aantal tracks van dat album zijn uitgelekt via een website en daar is Guns ’N Roses niet blij mee.

Verwijderen
Via de website Antiquiet.com waren op 18 juni een aantal tracks al te horen. De band nam gelijk contact op met de site om alles te laten verwijderen. Daar blijft het niet bij, ze willen de site aanklagen.

FBI
De FBI mengt zich ook in de zaak. De eigenaar van de site, Kevin Skwerl, heeft bezoek gehad van twee FBI agenten. Ze ondervroegen hem een kwartier over waar het materiaal vandaan komt, wie zijn bron is. Ze wilde ook de originele files hebben, maar die heeft Skwerl naar eigen zeggen niet meer.

9 Tracks
De site kondigde eerder vol trots aan dat ze een aantal songs van het langverwachte album in handen hadden gekregen. Op de site was te lezen: “I wil 9 tracks met je delen van het nieuwe van het nieuwe album “Chinese Democracy”. Het zijn allemaal gemasterde eindversies die je waarschijnlijk nog niet gehoord hebt.”

Met die actie hebben ze geen vrienden gemaakt met Guns ’N Roses. Aceshowbiz.com meldt dat de band stappen gaat ondernemen en dat het wel eens tot een rechtzaak kan komen.

Chinese Democracy
Axl Rose en co werken al sinds 1994 aan het album. Het album is af maar ligt nog niet in de winkels Er is ook nog geen officiële release datum gegeven.

Ster advertentie
Ster advertentie