3FM nieuws

Uit je dak met 3FM BPM!

  1. Nieuwschevron right
  2. Uit je dak met 3FM BPM!
{l}Edwin Diergaarde{/l}, {l}Job de Wit{/l} en {l}Mick Boskamp{/l} trakteren je twaalf uur lang op de beste beats en de lekkerste dance. Luisteren dus naar 3FM BPM tussen 19:00 en 07:00 op zaterdag en zondag.In {l}Ministry Of Beats{/l} (19:00 tot 23:00 uur) komt DJ Marcella haar 3 favoriete platen ten gehore brengen. Nick K is de resident van de week, Francesco Pico komt langs om een setje te draaien én Edwin laat je een DJ set van Junior Jack horen met een interview!

Job de Wit neemt het van Edwin over met zijn programma {l}3VOOR12 BPM{/l} (23:00 tot 01:00 uur). Normaal gesproken ontvangt Job geen gasten in zijn show omdat ie liever muziek draait, maar voor sommige mensen maakt hij graag een uitzondering! Zo ook voor DJ Wiley en enige leden van Roll Deep. We hebben het dan over de godfather van de grime, de leermeester van Dizzee Rascal, één van de meest cutting-edge-artiesten op de wereld vandaag. Niet missen dus.

De nacht is op zondag van {l}Dancetination Live!{/l} (01:00 tot 04:00 uur) Dit wordt zeker niet de laatste aflevering van Dancetination Live! maar de uitzending van aanstaande zaterdag heeft wel een droevig tintje. Party-organisatie On geeft onder de noemer ‘Thank You For The Music; The Final On’ de laatste party in de Rotterdamse Off/Corso. Gelukkig voor de luisteraar wordt het een knalafscheid, met Nederlandse top-Dj’s als Miss Monica, Remy en Joachim. Laatstgenoemde is de organisator van het feest dat vanaf volgende week de Off/Corso onveilig gaat maken (en waar Dancetination Live! een keer per maand live verslag van gaat doen).

Tijdens Dancetination Live! staan Mick Boskamp en Dj Jefferson al te trappelen om {l}Weekender{/l} (04:00 tot 07:00) te mogen doen. Ze ontvangen dit keer de Engelse coming man, Dj Desyn Marsiello, die een geheime primeur heeft voor het programma. De laatste 60 minuten worden gevuld door een exclusieve mix van de extreem vaardige Dj uit Amsterdam, Bart Skils (zie foto).
Ster advertentie
Ster advertentie