3FM nieuws

Will Smith maakte samen met Diplo het WK-anthem van 2018!

  1. Nieuwschevron right
  2. Will Smith maakte samen met Diplo het WK-anthem van 2018!

Will Smith - de rapper - is terug! Hij heeft samen met Diplo, Nicky Jam en de Albanese zanger Era Istrefi de officiële track voor het Wereldkampioenschap Voetbal 2018 in Rusland gemaakt. En mocht je hopen op een old school 'Gettin Jiggy Wit It'-achtige track, dan heb je pech...

'Live It Up'

De track klinkt als een écht WK-anthem! Het is vrolijk, heeft een exotisch tintje wat duidelijk door de reggaetonzanger Nicky Jam komt. Je verwacht deze beat misschien niet meteen bij een nummer van Will Smith, maar zijn stem past er verrassend goed tussen wanneer hij na één minuut komt binnenvallen. Check de track hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat vinden we ervan?

Wij mogen dan misschien niet aanwezig zijn op het WK van dit jaar, maar dat betekent niet dat we er compleet niks mee te maken mogen hebben. En als het op de muziek aankomt, mogen we er natuurlijk wat over zeggen.

3FM-dj Frank van der Lende, die deze week de ochtendshow van Domien vervangt, draaide hem vanochtend voor 't eerst. Frank: "Het duurt meer dan 1 minuut voordat je de stem van Will Smith in de track hoort. Het is een beetje wennen en z'n stem is echt wat ouder geworden, maar eigenlijk is het wel lekker. Lekkere flow en een beetje à la Macklemore."

Ster advertentie
Ster advertentie