3FM nieuws

Welkom op de nieuwe 3FM site!

  1. Nieuwschevron right
  2. Welkom op de nieuwe 3FM site!
Je kan op het geheel vernieuwde 3FM.nl alles vinden rondom muzieknieuws, video's, foto's van concerten en de programma's die je op de radio hoort.

Internet gaat als een speer en het is dan ook zaak om met de tijd mee te gaan.

Vandaar dat je op de new and improved 3FM site de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van muziek kunt volgen en kunt reageren op de uitzendingen, foto's, video's, festivals en concerten waar 3FM bij aanwezig is.

Maar internet is internet en sommige ontwikkelingen gaan nog sneller dan je kunt bijbenen. Daarom is dit wat je nu ziet stap 1. Komende periode gaat er nog meer veranderen. Hou deze site daarvoor goed in de gaten.

Heel toepasselijk is dit refrein uit dat mooie liedje van De Dijk 'We beginnen pas':

 En alles komt terecht
 We zijn er nog niet
 Maar we zijn onderweg
 En alles komt terecht
 We beginnen pas
 We beginnen nu pas echtUPDATE:

Beste mensen, dank voor al jullie input!

Een nieuwe site is altijd even wennen, zo is onze ervaring. We hebben deze site al getest onder luisteraars en die resultaten in deze huidige site verwerkt.

Met de nieuwe input die jullie nu geven hebben we of al wat gedaan, of het staat op onze lijst. Sommige zaken zijn inderdaad heel zinnig en kunnen snel worden opgelost. Sommige zaken zijn een 'bug' (ook daar heb je met een restyle helaas altijd last van). En sommige zaken zijn wat ingrijpender, dus daar moeten we goed naar kijken.

In elk geval zijn we blij met jullie input. We werken hier met een klein team hard aan deze site en hopen jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Vriendelijke en muzikale groet,
3FM Internet
Ster advertentie
Ster advertentie