3FM nieuws

Het jaar van Bente | De 10 van 2023

foto: 3FM | BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Het jaar van Bente | De 10 van 2023

Begin dit jaar maakte 3FM een lijst bekend met artiesten die jij echt in de gaten moet houden in 2023 genaamd 'De 10 van 2023'. Dat is een lijst van tien Nederlandse acts die in 2023 het verschil gaan maken, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Nu we richting het einde van 2023 gaan, is het hoog tijd weer in te checken bij diezelfde artiesten met de simpele vraag: hoe was afgelopen jaar?

Hoe was het jaar van Bente?

In de eerste aflevering van deze serie volgen we niemand minder dan 3FM Talent Bente, tijdens de voorbereidingen van haar festivalshow op Appelpop Festival in Tiel. Bente neemt ons mee door haar bijzondere jaar en de belangrijke momenten die voor haar belangrijk waren. Van haar eerste volledige festivalseizoen met bijvoorbeeld Pinkpop tot de toekomstige show in de grote zaal van Paradiso Amsterdam.

"Het gaat goed met mij. Dit jaar voor het eerst m'n eerste echte festivalseizoen gedaan en dat ging top!", aldus Bente over haar afgelopen jaar.

Check hieronder de volledige eerste aflevering van 'De 10 van 2023' met het jaar van Bente.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De 10 van 2023

3FM is natuurlijk de plek om jouw muzieksmaak uit te breiden met de beste nieuwe artiesten die de wereld op dit moment te bieden heeft. Wie moet je live zien, horen en checken? Dat is precies waarom jij deze serie echt moet checken!

Want in 'De 10 van 2023' staan tien Nederlandse acts die in 2023 hoge ogen gooien, zowel in live-optredens als in verwachte releases.

Ben je benieuwd wie de rest van 'De 10 van 2023' zijn? Check de lijst hieronder!

- Bente
- Joost
- Néomi
- Claude
- Lov3less
- The Jordan
- Wodan Boys
- Elephant
- Maxine
- Prins S. en de Geit

Ster advertentie
Ster advertentie