3FM nieuws

Wie van de Drie: herkent Krystl haar Paul?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie van de Drie: herkent Krystl haar Paul?

Krystl bracht donderdag 26 juni een bezoekje aan Giel en probeerde Paul van haar exen te onderscheiden.

Krystl bracht maandag 23 juni haar nieuwe single 'I'm In Love' uit en kwam daar donderdag 26 juni alles over vertellen bij Giel in de uitzending!

Krystl

Het debuutalbum van Krystl Pullens, Rolling, verscheen in 2011. 'Golden Days' was de eerste single van de plaat. Daarmee stopten de gouden dagen niet voor de Nederlandse singer-songwriter: 'Golden Days' werd opgevolgd door achtereenvolgens de singles 'Bottles' en 'Fool For You'. Haar tweede plaat, Undefeatable, verscheen halverwege 2013. Inmiddels heeft Krystl alweer een nieuwe track af: 'I'm In Love'. De zangeres kondigde de single zondag 22 juni aan via Twitter en Giel draaide de track maandag 23 juni als Laatste Plaat:

Wie van de Drie?

Voordat Krystl haar nieuwe single 'I'm In Love' live op De Speelplaats mocht spelen, onderwierp Giel haar eerst aan een ouderwets spelletje Wie van de Drie?. Zou Krystl Paul eruit weten te pikken? Of kiest ze per ongeluk voor één van haar exen?

Krystl live bij Giel

Naast 'I'm In Love' deed Krystl natuurlijk ook weer een Mega Top 50-cover. Ze heeft een reputatie hoog te houden, maar ook de cover van Kiesza's 'Hideaway' was weer goed als vanouds en heerlijk groovy. Als Bonustrack speelde Krystl 'Broken Hearted Girl'.

Krystl - 'I'm In Love'

Krystl covert 'Hideaway' van Kiesza

Krystl - 'Broken Hearted Girl'

Ster advertentie
Ster advertentie