3FM nieuws

De jarige Coen is rijp voor een midlifecrisis

  1. Nieuwschevron right
  2. De jarige Coen is rijp voor een midlifecrisis

Hiep hiep hoera! Coen is 35 jaar en dus rijp voor een midlifecrisis. Maar hoe overleef je die en zorg je er voor dat je niet ineens een motor in je garage hebt staan?

(Foto: Timothy Marsee en een beetje 3FM Online)

"De midlifecrisis is een psychologisch verzamelbegrip voor de psychologische ontwikkelingsfase van mensen tussen de 35 en 50 jaar", aldus het altijd betrouwbare Wikipedia. De symptomen van een midlifecrisis:

  1. De dringende behoefte aan een motor
  2. Het wordt tijd voor een toupetje
  3. Je wil een nieuwe baan
  4. Je denkt nog heel goed in sport te zijn, maar dat valt vies tegen
  5. Je gaat op zoek naar een minna(a)r(es)

Voor zover wij kunnen inschatten heeft Coen last van al deze dingen. Dus de diagnose midlifecrisis is snel vastgesteld. Bij deze de onderbouwing bij bovenstaande symptomen.

1. De dringende behoefte aan een motor

Moeten we nog iets anders zeggen dan: zie bovenstaande foto? Die spreekt volgens ons gewoon boekdelen.

2. Het wordt tijd voor een toupetje

Sinds zijn tijd bij Backstreet Boys is Coens kapsel wel wat vooruit gegaan. Maar inmiddels wordt het toch ook wel tijd voor een toupetje hoor.

3. Je wil een nieuwe baan

Bij een midlifecrisis hoort natuurlijk een nieuwe baan. Want alles moet ineens anders. Coen zag de midlifecrisis aankomen en nam meteen maatregelen. Hij sleurde Sander mee en over een paar maanden zullen de twee dan ook op een niet nader te noemen zender te horen zijn. Wij geven de midlifecrisis de schuld. Maar we weten natuurlijk allemaal welke baan Coen écht ambieert.

4. Je denkt nog heel goed in sport te zijn, maar dat valt vies tegen

Sta je dan. Op een groot voetbalveld. In een echt stadion. Denkend dat je echt het mannetje bent. Want voetballen, dat kun je heus nog wel heel erg goed. Aldus je midlifecrisis. Maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

5.a. Je gaat op zoek naar een minna(a)r(es)

Coen is al jaren gelukkig met zijn vriendin, maar tijdens een midlifecrisis is de aandrang om een minnares te nemen bijna niet tegen te houden. Gelukkig hoeft hij de liefde niet verder te zoeken dan bij zijn partner in crime Sander. Dat ze goed bij elkaar passen wisten we al, maar dat ze zulke lekkere lichamen hadden was ons nog niet opgevallen.

5.b. Je gaat op zoek naar een minna(a)r(es)

Veel mannen in deze crisis gaan voor een jonge blom. Maar zo is Coen niet. Hij zoekt het wat hogerop op de generatieladder. You go Coen!

Gefeliciteerd Coen!

Alles bij elkaar gaat het je heus wel lukken deze crisis te overkomen Coen! Gefeliciteerd in ieder geval met je verjaardag en we hopen dat je een mooie dag hebt! Wil jij Coen feliciteren? Stuur dan een Appje via de 3FM app.

Ster advertentie
Ster advertentie