3FM nieuws

Splendid live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Splendid live bij Giel

Oud Serious Talent Splendid kwam Giel maandagmorgen 13 augustus een mooie dag bezorgen.

Met hun zomerse reggae sound zorgt Splendid dat de zon gaat schijnen. De elfkoppige formatie maakt er altijd een feestje van.

Splendid in het kort

Al sinds 2001 is Splendid actief in de Nederlandse surf en reggae scene. De band ontstaat uit verschillende Haagse bands. In 2004 verschijnt het eerste album Splendid. Het tweede album Rebirth komt in 2006 uit gevolg door het derde album Life Is Splendid in juni 2009. In 2011 komt het vierde album Connect Back To The Stars uit. Met de eerste single 'Again' worden ze vervolgend uitgeroepen tot 3FM Serious Talent.

Splendid live bij Giel

De Haagse formatie Splendid maakt popmuziek met een rocksteady vleugje reggae, soul en rock. De band stond met Jam de la Crème op Sziget en trof daar ook nog onze singer-songwriter Douwe Bob! Splendid heeft het er maar druk mee, want zondag 19 augustus spelen ze ook alweer op Lowlands! Maar maandagmorgen maakten ze eerst even tijd voor Giel.

Splendid - 'The Beach'

Met dit weer wil je natuurlijk het liefst lekker naar het strand, maar moet je gewoon werken dan zorgt Splendid wel dat je je op 'The Beach' waant!

Splendid - Open Up Your Eyes

Ster advertentie
Ster advertentie