3FM nieuws

Eindexamenjournaal op 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Eindexamenjournaal op 3FM


Demissionair staatssecretaris Bijsterveldt opende officieel de Eindexamens. Kandidaten, vrienden en familie worden door 3FM geüpdate middels de NCRV Eindexamenjournaals.

De belangrijkste periode in het leven van de Nederlandse middelbare scholieren staat op het punt aan te breken: het centraal schriftelijk eindexamen. Voor 3FM en de NCRV al jaren reden om de scholieren te steunen. Op examendagen van 17 mei tot 2 juni is het NCRV Eindexamenjournaal te horen in de nieuwsbulletins van 3FM NOS Headlines.

Marja Bijsterveldt start Eindexamenjournaals

Het NCRV Eindexamenjournaal is op 3FM te horen op examendagen om 08.00, 13.00 en 18.00 uur. Radiozender FunX zendt de journaals ook uit om 08.30, 13.30 en 18.30 uur. De presentatie van het NCRV Eindexamenjournaal is in handen van 3FM DJ Sander Guis.

Demissionair staatssecretaris Marja van Bijsterveldt (Onderwijs) neemt, op 17 mei om 08:00 uur, het eerste bulletin voor haar rekening.

LAKS bemant eindexamen klachtenlijn

In het NCRV Eindexamenjournaal zijn reacties te horen van leerlingen, docenten en het LAKS (Landelijk Aktie Komitee Scholieren) op de examens van de dag. Het LAKS zit naast de redactie van het Eindexamenjournaal en hierdoor kunnen de telefoontjes die bij hen binnenkomen via de eindexamenklachtenlijn 035-671 9889, direct worden gemeld in de journaals.

Eindexamens online

Ook via 3FM.nl/eindexamen kan je inhoudelijke tips vinden, ervaringen van bekende en onbekende eindexamenkandidaten lezen én direct na afloop van de examens de antwoorden en uitwerkingen terugvinden. Daarnaast is er is een speciale hyve: eindexamen.hyves.nl.

Voor meer informatie: www.3fm.nl/eindexamen

Ster advertentie
Ster advertentie