3FM nieuws

Naar Lowlands in de Audio Bully's bus?

  1. Nieuwschevron right
  2. Naar Lowlands in de Audio Bully's bus?
Zin om jezelf in een speciale {l}Audio Bully's{/l} VIP bus van het NS station naar de Lowlands camping te laten vervoeren? Geef je dan op bij 3FM! Op donderdag 28 augustus rijdt er een speciale Engelse dubbeldekkerbus tussen NS Station t' Harde Zoals elk jaar wordt de openbaar-vervoer-reiziger netjes per bus van NS station 't Harde naar het Lowlandsterrein gebracht. Let wel, op de donderdag is er pas vanaf 18.00 uur, en slechts beperkt busvervoer tussen het station en Lowlands...

De ervaring leert dat toch al veel mensen op donderdag de reis naar Lowlands ondernemen. Als jij al op donderdagavond naar Lowlands gaat, kun je dus in plaats van de gewone Connexxion bus, ook voor de speciale {l}Audio Bully's{/l} Dubbeldekker kiezen! Vanaf 18:00 uur pendelt de authentieke rode Engelse stadsbus tussen station 't Harde en Biddinghuizen. Met deze feestelijk versierde bus, voorzien van muziek (van -hoe kan het ook anders- de {l}Audio Bully's{/l}), bankjes en tafeltjes, wordt je superrelaxed afgeleverd.

Het vervoer met deze bus zit -net als met de Connexxion bussen- bij de prijs van het Lowlandstoegangsbewijs inbegrepen, dus er hoeft niets extra betaald te worden voor deze service. Wees er wel op tijd bij, want de rijen bij de bussen zijn altijd Way Too Long! ...Wil je zeker weten dat je een plaatsje in deze bus hebt? Geef je dan even op in de rubriek Winnen!

Op zondag 31 augustus om 19.00 uur treden in de Bravo tent de {l}Audio Bully's{/l} op. Op donderdag 28 augustus opent de Lowlandscamping om 18.00 uur haar poorten.
Ster advertentie
Ster advertentie