3FM nieuws

Mick Jagger overnacht in tent op Glastonbury

  1. Nieuwschevron right
  2. Mick Jagger overnacht in tent op Glastonbury

Ook Rolling Stone Mick Jagger overnacht in een tent op Glastonbury, al is zijn slaapplaats wel bovengemiddeld luxe.

Altijd gedacht dat artiesten op festivals in luxe hotels overnachten? Mick Jagger bewijst het tegendeel. Nou ja, een beetje dan. De frontman van Rolling Stones verblijft tijdens Glastonbury evenals veel festivalgangers in een tent, al mag hij het met wat meer luxe stellen dan de gemiddelde bezoeker.

Mick Jagger bewonderd door fans

Jagger ontving veel positieve reacties van fans toen bekend werd dat ook hij dit jaar in een tentje overnacht op Glastonbury, waar hij met de Rolling Stones één van de headliners is.

Nu bekend is wat voor tent het betreft, zouden die reacties echter wel eens wat minder lovend kunnen zijn.

Mick Jagger 'kampeert' op Glastonbury

Sir Mick hoeft, in tegenstelling tot de festivalgangers, niet bang te zijn voor regen of modder en slaapt gewoon in een luxe king-size bed.

Verder hangen er kroonluchters en spiegels in de tent en beschikt Jagger over kaarsen, zachte handdoeken en een koffiekan. En de rockster kan natuurlijk ook rekenen op een eigen toilet, douche en restaurant.

Rolling Stones op Glastonbury

Rolling Stones staan zaterdag 30 juni 2013 voor de eerste keer op Glastonbury. Het hoofdpodium wordt vrijdag afgesloten door Arctic Monkeys en Mumford & Sons zijn zondag de headliner.

Ster advertentie
Ster advertentie