3FM nieuws

Deze samenwerking tussen Noah Kahan en Sam Fender moet je horen

foto: Sam Fender/Noah Kahanfoto: Sam Fender/Noah Kahan
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze samenwerking tussen Noah Kahan en Sam Fender moet je horen

Na Hozier, Post Malone, Gracie Abrams, Lizzy McAlpine en Kacey Musgraves is nu de beurt aan Sam Fender om een track van Noah Kahan in een nieuw jasje te steken. Kahan deelde vandaag de nieuwe versie van ‘Homesick’ samen met de Britse singer-songwriter. En dat is een muzikale match made in heaven!

'Homesick'

Na een ontzettend succesvol jaar met o.a. zijn hitsingle ‘Stick Season’, is Noah Kahan terug met weer een nieuwe samenwerking. Dit keer samen met de artiest die, als we Kahan mogen geloven, de inspiratie was voor zijn album Stick Season. Samen met Sam Fender legt hij in de nieuwe versie ‘Homesick’ het gevoel van heimwee over de hele wereld vast.

De originele versie van het nummer, die in 2022 werd uitgebracht, gaat over Kahan’s verlangen naar zijn geboorteplaats Strafford, Vermont, terwijl hij zijn dromen nastreeft. Ondanks dat de twee artiesten uit verschillende plaatsen afkomstig zijn, ontstond er een band tussen hen vanwege hun gedeelde ervaringen met lang van huis weg zijn. Sam Fender schreef daarom, nadat hij Noah Kahan vorig jaar ontmoette tijdens een tournee, een tweede couplet waarin hij over zijn eigen geboorteplaats Newcastle zingt. "Noah kwam naar mijn geboorteplaats Newcastle toen hij op tournee was, dus we spraken af en ik gaf hem een rondleiding." liet Fender weten. "Door met hem te praten over dingen uit ons verleden besefte ik hoe universeel heimwee is." Luister het nummer hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie