3FM nieuws

Colbie Caillat en Gavin DeGraw maken duet

  1. Nieuwschevron right
  2. Colbie Caillat en Gavin DeGraw maken duet

Colbie en Gavin hebben een liedje geschreven en opgenomen voor Safe Haven, de nieuwe romantische film van Lasse Hallstrom.

Vrienden en tourmaatjes Colbie Caillat en Gavin DeGraw hebben nu ook samen een duet geschreven en opgenomen, meldt Rolling Stone. Het resultaat is het nummer 'We Both Know', dat ze maakten voor de nieuwe nog te verschijnen film Save Haven van regisseur Lasse Hallstrom met o.a. Josh Dunhamel en Cobie Smulders.

'We Both Know' is een 'beautiful ballad'

Colbie maakte al eens een nummer voor de film Letters To Juliet en vertelt hoe het werkt. "Je moet voelen waar de film over gaat. Ze vertellen meestal voor welke scene ze willen dat je een liedje schrijft en waar ze willen dat het over gaat." Save Haven is een romantische thriller. 'We Both Know' is overduidelijk bedoeld voor een van de romantische scenes in Save Haven want het is een 'beautiful ballad' aldus Colbie. "Het liedje gaat over een relatie waarbij mensen soms even afstand moeten nemen van elkaar, om zo meer te weten te komen over zichzelf en de relatie."

Colbie Caillat en Gavin DeGraw live

Colbie vertelt Rolling Stone dat we nog meer samenwerkingen van haar en Gavin kunnen verwachten. 'We Both Know' is nog niet uit, maar Colbie en Gavin zongen hem al live tijdens hun gezamenlijke tour. In de clip hieronder zingen ze het liedje en vertellen ze hoe de samenwerking ging.

Ster advertentie
Ster advertentie