3FM nieuws

3FM-dj Timur stopt per oktober met radiomaken op 3FM

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM-dj Timur stopt per oktober met radiomaken op 3FM

3FM-dj Timur Perlin stopt per oktober met radiomaken op NPO 3FM. Je hoort Timur nu van maandag t/m donderdag tussen 12:00 en 13:00 uur met Requestival op 3FM.

Timur: "Ik vind het heel moeilijk om bij het leukste radiostation van Nederland afscheid te nemen. Maar ik voel dat ik weer een stap moet zetten om m’n leven een nieuwe (grote of kleine) richting te geven. En daar heb ik heel veel zin in!"

Timur is sinds 2008 op 3FM te horen, waar hij verschillende programma's heeft gemaakt. Onder meer Open Radio met Rámon Verkoeijen waar 'Flirt Je Stijf' en 'Mama Appelsap' zijn geboren. Hij zat in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2011 en presenteerde in het afgelopen jaar Requestival.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-zendermanager Menno de Boer: "Ik vind het heel goed dat Timur voor zichzelf durft te kiezen. Het toont lef als je een paar maanden totaal iets anders gaat doen. Ik ken Timur als een van de weinige radio-dj’s die écht onverwachte radio durft te maken; deze beslissing past dan ook bij hem als radiomaker. Ik wens hem heel veel succes, maar vooral veel plezier de komende maanden."

Ster advertentie
Ster advertentie