3FM nieuws
NTR

Elmer stelt nieuwe EP voor in 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Elmer stelt nieuwe EP voor in 3FM Live Box

Samen met haar dj-hond Skipper trotseert Elmer uitverkochte zalen in heel Nederland voor haar najaarstour. Maar eerst stelt ze haar nieuwe EP ELMERS voor Bij Vera On Track in de 3FM Live Box.

Ben je fan van de humor van Merol, de beats van De Jeugd van Tegenwoordig en de woede op de wereld van Sophie Straat? Dan ga je Elmer geweldig vinden. Elmer begon in de theaterwereld en is nu een van de spannende artiesten om in de gaten te houden. Ze rapt rauwe, harde, maar ook ongelofelijk grappige teksten. Van paniekaanvallen en rouwen tot croissantjes eten in bed.

Misschien zag je haar op tv, shinend met snor in de Slimste Mens, hoorde je haar bekendste nummer ‘Je Vader’ op een feestje of stond je deze zomer bij haar show in een afgeladen X-Ray op Lowlands. Nu is Elmer terug met muziek waarin ze meer dan ooit humor en ernst balanceert. Alles op die EP ELMERS, met de nadruk op de ’s’, want “we zijn allemaal meerdere mensen”, aldus Elmer.

Bekijk de sessie in de 3FM Live Box hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Quote

Als we onszelf gunnen fouten te maken, wordt het leven leuker.

Elmer


Merel Pauw a.k.a Elmer vertelt bij 3FM-dj Vera Siemons over het idee achter ELMERS: “We hebben de neiging om van ons een vast ding te maken, maar als we onszelf gunnen om ons wat meer tegen te spreken, fouten te maken en te struikelen, wordt het leven leuker.”

Elmer onderzoekt ook het verschil tussen theater en muziek. “Theater bestaat als wij samen in de ruimte zijn. Muziek bestaat ook los van mij op het internet. Dat is best wel eng. Ik denk dat het uit de EP voortkomt dat ik ondanks alles tegen de stormwind in wil schreeuwen.”

Bekijk het hele interview hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie