3FM nieuws

Brandon Flowers komt met tweede track van nieuwe studioalbum

  1. Nieuwschevron right
  2. Brandon Flowers komt met tweede track van nieuwe studioalbum

Een zeer aangename verrassing maandagavond 13 april: Brandon Flowers bracht ineens de tweede track van zijn nieuwe studioalbum uit!

Brandons tweede studioalbum The Desired Effect komt in mei 2015 uit. De eerste single van de nieuwe plaat, 'Can’t Deny My Love', kwam eind maart uit. En nu is het tijd voor de opvolger!

Tweede track

'Still Want You' is de tweede track van The Desired Effect. De bijbehorende zwart-wit videoclip is gemaakt door Warren Fu - niet de minste naam in de wereld van de videoclips. Warren werkte eerder voor onder meer Daft Punk, HAIM, Depeche Mode en The Kooks.

Verschillend

De twee uitgekomen nummers verschillen wel nogal van elkaar. Waar 'Can’t Deny My Love' vooral bombastisch is, heeft 'Still Want You' iets kerkelijks, met een orgel en twee achtergrondzangeressen. Oordeel zelf:

Brandon Flowers - ‘Still Want You'

Brandon Flowers live

Het nieuwe werk van Brandon Flowers kun je binnenkort zelf live horen: op 1 juni staat hij namelijk in de Paradiso Amsterdam! De kaartverkoop is al gestart.

Solocarrière

Brandon Flowers is vooral bekend als frontman van de Amerikaanse band The Killers. In 2010 besloot Brandon even afstand te doen van de band om zich op een solocarrière te richten. Het debuutalbum van de zanger kwam in september 2010 uit, de eerste kennismaking volgde met het nummer 'Crossfire'.

Ster advertentie
Ster advertentie