3FM nieuws

Bob Marley krijgt zijn eigen cannabis-merk

  1. Nieuwschevron right
  2. Bob Marley krijgt zijn eigen cannabis-merk

Binnenkort kun je in de Verenigde Staten een Bob Marley-joint opsteken. De reggae-legende is namelijk het gezicht geworden van het nieuwe cannabis-merk Marley Natural.

Bob Marley schoof niet onder stoelen of banken dat hij een groot voorstander was van het legaliseren van cannabis. Daarom is het niet zo gek dat hij nu het gezicht geworden is van een nieuw cannabis-merk, schrijft Digital Spy. Marley Natural wordt beschreven als 'the world's first global cannabis brand' en gelooft net als Bob in de helende werking van het plantje.

Nabestaanden

Het merk is opgezet door de nabestaanden van Bob Marley in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf Privateer Holdings. Bobs vrouw Rifa is enthousiast: "Mijn man geloofde dat de plant een natuurlijk en positief deel van het leven was, en hij voelde dat het belangrijk is voor de wereld. Hij keek uit naar deze dag." Ook de dochter van Marley is trots:

Joints en huidverzorgingsproducten

Het merk brengt volgend jaar naast joints ook huidverzorgingsproducten op de markt. Marley Natural zal zich eerst gaan richten op de Amerikaanse staten waar cannabis legaal is en daarna willen ze over de hele wereld de Bob Marley-joints gaan verkopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie