3FM nieuws

Het nieuwe album van St. Tropez komt op 26 augustus uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Het nieuwe album van St. Tropez komt op 26 augustus uit

Ze vertelden het nieuws vanochtend aan Giel en speelden gelijk wat nieuwe nummers.

Vrijdag de 13e? Daar hebben we hier geen boodschap aan. St. Tropez (voorheen Go Back To The Zoo) komt spelen en wij staan al klaar met de luchtgitaar.

St. Tropez?

Op 4 januari 2016 kondigde de band Go Back To The Zoo op hun Facebook aan dat ze stoppen, maar verder gaan onder de band St. Tropez. Ze omschrijven zichzelf als 'vier Amsterdamse jongens die muziek maken’. Deze mysterieuze, rauwe garage/punkband werd in 2015 bekend door de Popronde. Later dat jaar werd de band gespot door een Engelse blog genaamd DIY Mag met hun debuutsingle ‘I Don’t Wanna Fall In Love’. Bij Giel vertelden ze vrijdagochtend waarom ze onder een andere naam doorgingen.

'Order'

St. Tropez sloeg onder de nieuwe naam ook een geheel nieuwe richting in naar ruige garagepunk. Het tempo van 'Order' heeft Black Sabbath-achtige tinten met een op Kafka's The Helmsman gebaseerde tekst. De nieuwe video is het laatste deel van een trilogie: eerst zagen we de protagonist een fantasiewereld binnentreden, een berg beklimmen en een gigantische tempel afbreken. What's next? Check het in de video hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie