3FM nieuws

Serious Talent Roundup: 4x nieuw talent, TCQ wint award

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Roundup: 4x nieuw talent, TCQ wint award

Yes! Er zijn vier nieuwe 3FM Serious Talents uitgeroepen en The Cool Quest heeft een award gewonnen

Vier nieuwe 3FM Serious Talents

De DJ's hebben vier nieuwe namen bekendgemaakt die de komende maanden als 3FM Serious Talent door het leven zullen gaan. We zetten ze even voor je op een rij:

HAEVN

De dromerige, cinematische pop van HAEVN laat je ronddobberen als schepen in een veilige haven. De muziek van de band werd ironisch genoeg opgemerkt door automerken Volvo en BMW, die deze met liefde onder hun reclames gebruikten. Vanaf toen ging het zo snel dat Giel op vrijdag 9 oktober de eer had om de band tot 3FM Serious Talent te bekronen.

>> Lees hier meer over HAEVN

Max Meser

Max Meser (Fotograaf: Tim Knol)

Max Meser is een naam die je het komende jaar vaker gaat horen. De jonge artiest heeft net een platendeal op zak, tourt mee met de Popronde als 3voor12-talent en verzorgt dit najaar alle supportshows van Douwe Bob. Hoog tijd dus om hem op zaterdag 10 oktober bij Annemieke uit te roepen tot 3FM Serious Talent!

>> Lees hier meer over Max Meser

Secret Rendezvous

Secret Rendezvous (Fotograaf: Remi Lauw)

Secret Rendezvous' single 'Homie.Lover.Friend.' is opgepikt door 3voor12 en het duo doet mee met Popronde 2015. Herman Hofman belde hen op zondag 11 oktober in de vroege uurtjes op om hen te verrassen met het nieuws dat ze 3FM Serious Talent zijn!

>> Lees hier meer over Secret Rendezvous

Son Mieux

Son Mieux (Fotograaf: Kasper van Steveninck)

De naam Son Mieux borrelt al een tijdje in de Haagse scene en zijn muziek heeft inmiddels ook de stationsoren van het zonnige Hillywood bereikt. Hij was al te zien en te horen tijdens het 15-jarig jubileumconcert van DI-RECT en hij speelt binnenkort supportshows voor o.a. Splendid en Mister and Mississippi. Hoog tijd voor Saskia Weerstand om hem te bellen en hem te verblijden met het nieuws dat hij 3FM Serious Talent is!

>> Meer info over Son Mieux

The Cool Quest wint award

The Cool Quest ging er op de Radio 6 Soul & Jazz Awards vandoor met de award voor 'Beste Groep'. Zanger Vincent nam het woord:

“Holy shit… Ten eerste big up naar alle artiesten hier! Het is voor ons wel bijzonder om als rookie tussen al deze grote artiesten te staan! Te gek. Bedankt iedereen! Ik wil alleen nog even zeggen: wij hebben heel veel aan Radio 6 gehad. Wij waren twee jaar geleden de huisband tijdens de zwarte lijst. Het doet ons pijn dat jullie misschien moeten stoppen… Dank jullie wel en heb een hele fijne avond!”
- Vincent Bergsma

Ster advertentie
Ster advertentie