3FM nieuws

Adele helpt met huwelijksaanzoek tijdens haar eerste concert

foto: Adele Twitter
  1. Nieuwschevron right
  2. Adele helpt met huwelijksaanzoek tijdens haar eerste concert

Adele-fans zijn door het dolle heen: eindelijk is de zangeres weer vol in de spotlights en brengt ze nieuwe muziek uit. Afgelopen zondag werd een twee uur durend concert en interview special met Oprah Winfrey uitgezonden: 'Adele One Night Only', en daar gebeurde iets heel bijzonders.

Voorproef

Na vier jaar geen shows te hebben gedaan, stond Adele afgelopen oktober eindelijk weer op het podium. Tijdens de show gaf Adele het publiek een voorproefje van de nummers van haar nieuwe album 30, de opvolger van het in 2015 verschenen 25. Grote Adele fans kunnen niet wachten tot 19 november, want dan komt het nieuwe album uit. Naast dit muzikale voorproefje gebeurde er ook nog iets heel bijzonders deze avond.

De grote verassing

Een huwelijksaanzoek doen is voor iedereen spannend. Voeg daarbij een tv-programma en één van 's werelds meest beroemde artiesten aan toe... Dan ligt de druk pas echt hoog. Zo ook bij de jonge Quentin, die via een verzonnen tv-programma hulp vroeg bij zijn aanzoek. Via deze neppe show kwam hij bij Adele's One Night Only terecht. De producers van de show zorgden ervoor dat het een onvergetelijke en romantische dag werd.

Na een picknick in het park vlak naast het Griffith Observatory werd zijn vriendin Ashley geblinddoekt en met een noise-canceling koptelefoon meegenomen naar de show van Adele. De lichten gingen uit en de zaal werd tot stilte gemaand, waarna Adele begon te spreken: "Quintin has been with his girlfriend for seven years. Seven years is like when you normally say yes or no to spending your life together, the 'seven year itch'. Tonight, they have date night together, and we are going to make that very special."

Check de video hieronder hoe het huwelijksaanzoek verliep.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie