3FM nieuws

Beluister nieuw nummer TLC gezongen door Lady Gaga

  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister nieuw nummer TLC gezongen door Lady Gaga

Op het derde compilatiealbum van TLC staat een nieuw nummer geschreven door Lady Gaga. Check hieronder de demoversie van 'Posh Life'.

TLC brengt op 15 oktober een nieuw compilatiealbum uit, waarop onder meer het nieuwe nummer 'Posh Life' staat. Dat nummer werd geschreven door Lady Gaga en een demoversie gezongen door Gaga zelf is nu al te beluisteren.

Ook Ne-Yo schrijft voor TLC

Op het vooralsnog titelloze compilatiealbum van TLC staan zowel gemasterde versies van klassiekers als 'No Scrubs', 'Creep' en 'Waterfalls' als nieuwe nummers, waaronder dat van Lady Gaga.

Naast Gaga leverden ook Drake, J. Cole en Ne-Yo een bijdrage aan de plaat. Laatstgenoemde schreef het nummer 'Meant To Be' voor het album.

TLC weer op het podium

TLC stond zaterdag 27 juli voor het eerst in vier jaar tijd weer op het podium. Volgens Rozonda 'Chilli' Thomas zit er nog een hele tour aan te komen.

Wie daarbij de in 2001 overleden Lisa 'Left Eye' Lopes vervangt, is niet bekend. In de nieuwe versie van 'Waterfalls' werd Left Eye vervangen door de Japanse zangeres Namie Amuro.

Lady Gaga releast ARTPOP

Lady Gaga kondigde onlangs haar vierde studioalbum ARTPOP aan, dat in november 2013 verschijnt. Voorafgaand aan de albumrelease verschijnt op 19 augustus de eerste single.

Lady Gaga - 'Posh Life' (TLC Demo)

Ster advertentie
Ster advertentie