3FM nieuws

Wat de jongens van Mainstreet zouden doen als het meisjes waren...

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat de jongens van Mainstreet zouden doen als het meisjes waren...

De boys stonden op De Speelplaats en de vragen werden gesteld door de Mainiacs zelf.

De jongens van Mainstreet gaan als een speer. Ze brachten al drie succesvolle albums uit en hebben hordes gillende (voornamelijk) vrouwelijke fans. Op donderdag ochtend mochten Mainiacs bellen om hun vragen te stellen. Silvana mocht haar vraag stellen en vroeg: "Wat is het eerste wat je zou doen als je een meisje was?"

Première

Wat doe je dan als je zoveel fans hebt? Dan regel je een bioscooppremière voor de release van je nieuwe videoclip. De mannen organiseerden een meezing clipmarathon, een Q&A en natuurlijk gaven ze zelf ook een akoestisch optreden. Nu is het even rustig. Een van de jongens is halverwege de opnames van een film en dus blijft er weinig tijd over voor de best.

'Change Is Good'

Nu de jongens ouder worden, zijn ze overgestapt van teksten in het half Nederlands half Engels naar volledig Engelse lyrics. Dat dit een goede overstap is, blijkt ook uit hun nieuwe single 'Change Is Good'. Ze speelde hem donderdagochtend bij Giel.

Check de nieuwe videoclip hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mainstreet - 'Pass It On'

Live speelde de band 'Pass It On'

Giel onderbrak de medley die Mainstreet deed, en legt aan NOS uit waarom.

Mainstreet heette bijna Popcorn

Het was bijna het geval of Mainstreet was Popcorn.

"We wilden een herkenbare bandnaam verzinnen. De namen die we bedacht hadden, hebben we toen opgeschreven. Namen als 'Popcorn' kwamen voorbij. Uiteindelijk is dat Mainstreet geworden."

Rein weet wel waar hij nu mee bezig zou zijn als hij geen muzikant was, hoor.

"Waarschijnlijk zou ik dan acteur zijn geworden, want dat is ook iets wat ik altijd al leuk heb gevonden. Heb ook twee jaar op musicalles gezeten."

Ster advertentie
Ster advertentie