3FM nieuws

Emeli Sande schrijft voor originele Sugababes

  1. Nieuwschevron right
  2. Emeli Sande schrijft voor originele Sugababes

Het lijkt erop dat er toch een reünie komt van de drie originele leden van The Sugababes.

De Schotse zangeres en songwriter Emeli Sandé werkt aan haar eigen carrière, maar tussendoor schrijft ze ook voor andere artiesten. Aan MTV verklapte ze dat ze pas nog een nummer heeft geschreven voor Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhán Donaghy, oftewel de originele line-up van The Sugababes.

Emeli Sandé over samenwerking met The Sugababes

Emeli tegen MTV: “I’ve written for the original line-up of the Sugababes, which I’m very happy about because I just loved them when they first came out.”

Ze vindt het geweldig dat ze er een beetje bij betrokken is. "I loved their sound, it was so cool. It was very different, so I’m happy to kind of be involved in what started the whole Sugababes journey. It sounds amazing."

Geruchten over reünie

Er gaan al een tijdje geruchten over een reünie van de drie originele inmiddels ex-Sugababes. Twee van de dames ontkenden het nieuws pas nog, door te zeggen dat ze op dit moment alleen maar met hun solocarrière bezig zijn. Mutya, Keisha en Siobhán brachten in deze samenstelling één album uit in 2000. Niet lang daarna, tijdens een tournee in 2001, verliet Siobhán als eerste van de drie de band.

Ster advertentie
Ster advertentie