3FM nieuws

Ariana Grande's oma is bored as f*ck tijdens show van haar kleinkind

  1. Nieuwschevron right
  2. Ariana Grande's oma is bored as f*ck tijdens show van haar kleinkind

'Nonna' zoals Ariana haar grootmoedertje noemt, was op bezoek bij haar concert in Las Vegas. Wat ze ervan vond? Geen reet aan. En dat leverde deze fantastische beelden op.

Zwieren, zwaaien, kontje draaien!?

Dat Ariana van een sensueel wiegje en zwiertje houdt, weten we allemaal. Maar oma was daar blijkbaar nog niet van op de hoogte. Afgelopen week bezocht ze een optreden van haar kleindochter in Las Vegas en dat was een bijzondere ervaring voor grootmoeder.

Als een échte fan stond oma Grande helemaal vooraan, waar ze verveeld en soms lichtelijk in shock toekeek hoe haar kleine meid in een strak pakkie over het podium gleed. Dat deed de jeugd niet toen oma jong was... Gelukkig voor ons allemaal was er iemand in het publiek die dit hilarische tafereel van dichtbij vastlegde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Waar is Ariana mee bezig?

Op dit moment reist Ariana de wereld over met haar 'Dangerous Woman'-tour. Op 14 en 16 mei staat de zangers in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daarnaast bracht ze samen met John Legend een nieuwe versie van Belle en het Beest uit voor de gelijknamige film die in maart uitkomt.

Ster advertentie
Ster advertentie