3FM nieuws

Frank Ocean geeft concert in HMH

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank Ocean geeft concert in HMH

Frank Ocean komt op dinsdag 2 juli naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall.

Frank Ocean speelt op 2 juli in de HMH. Het is het eerste optreden dat Ocean in Nederland geeft. De voorverkoop voor het concert is direct van start gegaan.

Frank Ocean bij Odd Future

Christopher Breaux, zoals Frank Ocean in het echt heet, sloot zich in 2010 aan bij hiphopcollectief OFWGKTA (beter bekend als Odd Future). Zijn debuutstudioalbum channel ORANGE verscheen in oktober 2012 en werd door de muziekpers lovend ontvangen.

Grammy Award voor channel ORANGE

Frank Ocean ontving in februari 2013 een Grammy Award voor zijn album in de categorie Best Urban Contemporary Album. Op channel ORANGE stond ook het nummer 'No Church In The Wild', een samenwerking met Jay-Z en Kanye West. Dat nummer werd bij de Grammy Awards uitgeroepen tot Best Rap Collaboration.

Nieuwe plaat voor Frank Ocean

Frank Ocean maakte in februari bekend bezig te zijn met de opnames van de opvolger van channel ORANGE. Onder meer Pharrel Williams, Danger Mouse en Tyler, The Creater zijn te horen op de nieuwe plaat van Ocean.

3FM Presents: Frank Ocean

Het concert dat Frank Ocean op 2 juli geeft, is zijn eerste optreden op Nederlandse bodem. Wil jij daar bij zijn? Houd 3FM goed in de gaten, want binnenkort maak je kans op kaarten voor zijn show in de HMH.

Ster advertentie
Ster advertentie