3FM nieuws

Gaat Ben Howard verder onder een stiekeme schuilnaam?

  1. Nieuwschevron right
  2. Gaat Ben Howard verder onder een stiekeme schuilnaam?

Op de posters van Citadel en Latitude Festival is nu al twee keer een onbekende naam gespot, maar wél met een prominente positie in de line-up: A Blaze Of Feather. Niemand weet wie het is en de act zelf houdt het allemaal ook nog lekker geheim.

Dat vraagt natuurlijk maar om één ding: SPEUREN!

Wat gebeurt er op site en socials?

De officiële website van A Blaze Of Feather geeft je precies nul informatie over de band/artiest/het wezen in kwestie. Je kunt je aanmelden voor een mailinglist en doorklikken naar verschillende social accounts. Daar gebeurt ook nog niet bijster veel, naast wat mooie themafoto's zonder captions.

Wat we wél zien is dat A Blaze Of Feather een man is. Fanatieke muziekliefhebbers hebben even goed het web doorgegraven en denken nu dat Ben Howard achter dit stiekeme concept zit, onder andere door deze foto.

Is het écht Ben Howard?

Geen idee, wij hebben geen glazen bol. Maar er is wel degelijk wat bewijs gevonden door de fans: zo zou A Blaze Of Feather de eerste artiest zijn die op het label van Ben Howard gecontracteerd is. 1: heeft Ben Howard een eigen label? En 2: is dit een cover-up of niet? Een van Bens vaste muzikanten heeft de bandnaam in ieder geval in zijn eigen Instagram-bio staan, wat betekent dat hij er in ieder geval mee te maken heeft.

Daarnaast moet de persoon achter A Blaze Of Feather écht al wat aanzien hebben in de muziekwereld (hij staat bijna bovenaan in de line-up) en dikke maatjes zijn met Mumford & Sons. Zij cureren namelijk het podium waar A Blaze Op Feather optreedt tijdens Latitude Festival. Check en check dus, want Ben en de Sons hebben de afgelopen jaren al meerdere keren samen opgetreden.

Het is dus nog niet compleet duidelijk, maar het lijkt erop dat de Instagram van A Blaze Of Feather je de meeste hints gaat geven. Succes met speuren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie