3FM nieuws

Taylor Swift doet emotioneel eerbetoon aan overleden fan

foto: Buda Mendesfoto: Buda Mendes
  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift doet emotioneel eerbetoon aan overleden fan

Afgelopen weekend trad Taylor Swift op in Rio de Janeiro in Brazilië. Door de extreme hitte die opliep tot bijna 60 graden zakte studente Ana Clara Benevides (23) in elkaar terwijl ze vooraan in het publiek stond. Ze bleek een hartstilstand te hebben en werd tussen het publiek gereanimeerd, waarna ze zo'n 40 minuten lang weer kon ademen. Onderweg naar het ziekenhuis kreeg ze een tweede hartstilstand die ze niet overleefde.

Hitte in Brazilië

Tijdens de show van Taylor Swift vielen er nog ruim 1000 mensen flauw door de gevolgen van de hitte. Fans mochten van de zaal waar Taylor in speelde geen flesjes water mee naar binnen nemen. Op beelden van het concert is te zien dat Taylor uiteindelijk zelf water uitdeelt aan de fans.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerbetoon aan Ana Clara Benevides

Gisteravond stond Taylor Swift weer voor het eerst na het ongeval op het podium in Rio en deed ze een eerbetoon aan haar overleden fan. Ze zong een emotionele versie van 'Bigger Than The Whole Sky'. Taylor was merkbaar emotioneel tijdens het optreden terwijl ze door de tranen heen vocht terwijl ze de tekst: “Did some force take you because I didn’t pray?” zong. De video's van dit optreden worden massaal gedeeld op sociale media en de fans zijn ook zichtbaar ontroerd door dit optreden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie