3FM nieuws

Johan Vlemmix en Psyko Punkz bij Barend en Wijnand

  1. Nieuwschevron right
  2. Johan Vlemmix en Psyko Punkz bij Barend en Wijnand

Barend en Wijnand luidden Koningsdag in met niemand minder dan Johan Vlemmix en de heren van Psyko Punkz!

Professioneel oranjefan Johan Vlemmix en het hardstyle-duo Psyko Punkz kwamen in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 langs bij Barend en Wijnand.

Johan Vlemmix

Professioneel oranjefan Johan Vlemmix mocht natuurlijk niet ontbreken in de Koningsnacht-uitzending. Dat Vlemmix van alle (Koningsdag)markten thuis is, wisten we al. Muziek maken, politiek bedrijven, ondernemen: het is allemaal gesneden koek voor de beste man. Daarom laat hij nu wéér een andere kant van zichzelf zien: hij wordt kunstenaar. En niet zomaar kunstenaar, nee, kutkunstenaar!

Johan Vlemmix opent in mei een galerie in zijn stulpje Paleis Soestdijk II te Eindhoven. Hij heeft al honderd werken klaar van gephotoshopte vagina's in allerlei situaties: in de Eiffeltoren, in een cactus en zelfs als cocktail.

Psyko Punkz

Psyko Punkz is een Nederlands DJ-duo, bestaande uit Sven Sieperda en Wietse Amersfoort. Psyko Punkz speelde reeds op Defqon.1 en Qlimax, de twee grootste hardstyle evenementen ter wereld. Het duo werd door Hard Dance Awards als Best New Face verkozen in 2011 en de Fear FM Awards leverde hun de titel Beste Nummer 2010 op voor de track 'Bass Boom'.

Johan Vlemmix live @ Barend en Wijnand

Ster advertentie
Ster advertentie