3FM nieuws

Pharrell wil samenwerken met U2

  1. Nieuwschevron right
  2. Pharrell wil samenwerken met U2

Pharrell ziet een muzikale samenwerking met U2 wel zitten.

Foto: Ben Houdijk

Dat Pharrell niet vies is van een goede samenwerking, is inmiddels wel bekend. Hoewel hij in zijn eentje een gigantische hit scoorde met 'Happy', deelde hij de spotlights voornamelijk met artiesten als Daft Punk, Britney Spears, Justin Timberlake, Madonna, Jay Z en Kanye West.

Pharrell oogje op U2

De zanger liet eerder dit jaar al weten samen te willen werken met de mannen van Oasis en Prince. Nu blijkt dat een U2 ook aan dat rijtje kan worden toegevoegd. "F*ck yeah! Who wouldn't?", reageerde Williams op de vraag of hij graag zou samenwerken met de rockgroep.

Pharrell gek op samenwerken

Samenwerken is de grote passie van Pharrell Williams. "I love sharing the spotlight. That’s what it's for. It's like sunlight, right? It's not just for you and me. It's for everyone. There's room under the sun for everyone. I get a joy out of sharing the light," liet de zanger 3 juli weten aan de Britse krant The Telegraph.

Foto: Ben Houdijk

Het succes van Pharrell

Het is haast onmogelijk om de muziek van Pharrell Williams te negeren. De zanger schreef in 2013 niet één ('Get Lucky'), twee ('Blurred Lines') maar drie ('Happy') monsterhits. Bovendien bracht Williams begin maart 2014 zijn tweede soloalbum G I R L uit en hij schoot daarmee wéér raak. De plaat kwam namelijk in no time in maar liefst 65 landen binnen op nummer 1.

Pharrell Williams - G I R L via Spotify Playlist

Ster advertentie
Ster advertentie