3FM nieuws

ICYMI: Wiz Khalifa en Kanye leggen fittie bij, gekke dagen voor Taylor

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Wiz Khalifa en Kanye leggen fittie bij, gekke dagen voor Taylor

Al het muzieknieuws op één plek: dat is de In Case You Missed It op 3FM.nl. Hartstikke handig, joh!

(Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven)

13.30 uur: Kanye West is zo bescheiden gebleven

Kayne staat om veel dingen bekend, maar bescheidenheid is er daar niet één van. Toch heeft hij toegegeven dat zijn nieuwe album niet het beste album ooit is. Wel één van de beste albums, dat dan weer wel. Maar uit respect voor artiesten als Michael Jackson, Tupac en Jimi Hendrix zegt hij niet dat het het allerbeste album is. Toch aardig van 'm.

11.15 uur: Indringer bij het huis van Taylor Swift

Eén van je grootste nachtmerries is toch wel dat iemand je stalkt en je huis binnendringt. Da's voor niemand leuk, maar de gemiddelde celeb heeft hier helaas bovengemiddeld vaak mee te maken. Zo ook Taylor Swift: gisterenmiddag werd er een man gespot die zich verdacht ophield bij haar huis. Hij liep verward rond bij haar oprit en is uiteindelijk gearresteerd door de politie. Yikes! Het is niet bekend of Taylor ook daadwerkelijk thuis was op dat moment.

Het zou zomaar kunnen dat La Swift even weg was om te werken aan haar game, die later dit jaar uitkomt. Het spelletje wordt gemaakt voor smartphones en zal 'Taylors unieke creativiteit' een platform geven. Heerlijk vaag nog, dus. Als de game net zo avontuurlijk wordt als onderstaande video, zit het wel goed!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

9.45 uur: Vredesverdrag! Wiz Khalifa en Kanye West leggen Twitter-fittie bij

Goed nieuws, wereldvrede is binnen handbereik: Wiz Khalifa en Kanye West hebben elkaar de hand geschud en kunnen weer samen door één deur!

De Twitter-fittie tussen de grootheden, waar we hier over berichtten, is hartstikke bijgelegd aldus Kanye's tweet:

Hartstikke fijn, back to work everybody.

Ster advertentie
Ster advertentie