3FM nieuws

Wonderlijke verhalen in X-Noizz

  1. Nieuwschevron right
  2. Wonderlijke verhalen in X-Noizz
Aanstaande zondag hoor je in X-Noizz door Jan-Willem Roodbeen weer een aflevering van de Wonderverhalen. Afgelopen zondag deelde Marjolein Verhoek haar wonderverhaal over haar genezen ziekte reuma. De 18-jarige kreeg onverklaarbare en hardnekkige pijnen in haar rechterhand, "Ik had nergens puf voor en de pijn in m¹n handen werd ook alleen maar erger. Ik bleef steeds bij de huisarts langsgaan, ik wilde gewoon weten wat ik mankeerde. Het werd steeds gegooid op overbelasting en stress." Het bleek uiteindelijk fybromyalgie te zijn. Dat is reuma in de weke delen dus in je spieren, pezen en zenuwen. Marjolein, "Ik ben 18 jaar en dan zou ik al reuma hebben en nooit een avondje weg zonder dat ik doodmoe was?"

Dit vooruitzicht maakte Marjolein wanhopig. Alles wilde ze aangrijpen om te genezen, ook zogenoemde genezingsdiensten... En dat bleek zo gek nog niet! Marjolein, "Hij heeft mij gewoon gered en door Hem kan ik weer genieten van mijn leven!!"

Lees haar hele verhaal, en beluister nog meer God Experiences op de website van X-Noizz. Wekelijks hoor je de God Experiences in X-Noizz op 3FM tussen 20.00 en 22.00 uur.
Ster advertentie
Ster advertentie