3FM nieuws

Mr. Probz had 'sausage party' met Chris Brown

  1. Nieuwschevron right
  2. Mr. Probz had 'sausage party' met Chris Brown

Met 'Waves' leverde Mr. Probz een prachtplaat af en ook zijn nieuwe single 'Nothing Really Matters' is weer een 3FM Megahit. Niet gek dat Giel de Nederlandse rapper dinsdag 14 oktober op De Speelplaats uitnodigde.

Voor Mr. Probz kan het jaar niet meer stuk. Zijn oude-3FM Megahit 'Waves' werd een wereldwijde hit, hij ging met een 3FM Award en de Schaal van Rigter naar huis en hij heeft met zijn nieuwe single 'Nothing Really Matters' opnieuw een 3FM Megahit te pakken. Giel verwelkomde de Nederlandse muzikant dinsdag 14 oktober dan ook met open armen op De Speelplaats.

Mr. Probz live bij Giel

Mr. Probz deed een gitaarversie van 'Nothing Really Matters' en deed ook nog een speciale versie van 'Waves'. Ook vertelde hij over zijn samenwerking met grote artiesten als 50 Cent, Akon en Chris Brown. Ook herinnerde Giel hem aan het mailtje dat de zanger hem in maart 2013 stuurde. "Hey Giel, Ik zit hier met een track waarvan ik me los van mezelf afvroeg wat jij er van vind." En dit ging over 'Waves'. Giel reageerde en zei dat hij het een erg mooie track vond. De rest is geschiedenis!

Mr. Probz had 'sausage party' met Chris Brown

Daarnaast vertelde Mr. Probz dat hij samen heeft gewerkt met Chris Brown. De twee bleken erg close. Giel noemde het een trio, Mr. Probz hield het op een 'sausage party'. Luister het hele gesprek hier terug:

Mr. Probz - 'Nothing Really Matters'

Mr. Probz doet speciale versie van 'Waves'

Mr. Probz - 'Driving'

Mr. Probz over zijn trio met twee mannen

Teaser nieuw werk Mr. Probz

Mr. Probz

Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz, is een Nederlandse rapper die eerder samenwerkte met Kleine Viezerik en The Opposites. Hij werd pas echt bekend door zijn single 'Waves' die in 2013 niet van de radio te krijgen was en waarmee hij verschillende prijzen won. The Treatment uit 2013 was het eerste solo-album van Mr. Probz en begin volgend jaar volgt de tweede plaat. Daarop staat zijn nieuwe single 'Nothing Really Matters' die hij maakte in samenwerking met zanger Akon.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie